I forbindelse med BaggårdTeatrets forestillinger og arrangementer, tilbyder vi et skønt udvalg af mad og økologiske drikkevarer.
Kom i god tid, og nyd en kold drink eller dejlig kop kaffe i teatrets hyggelige bar og café. Caféen er åben både før og efter forestillingerne.
Ligeledes kan du fuldende din teateroplevelse med en velsmagende og æstetisk madoplevelse fra Øhavskøkkenet inden forestillingen.
BaggårdTeatret er gået sammen med Øhavskøkkenet, der drives af kokken Thomas Skovsmose-Falck. Øhavskøkkenet laver bæredygtig mad fra bunden med kærlighed, en masse personlighed og gode, sydfynske råvarer. Inden Thomas blev selvstændig, har han været kok på bl.a. Michelinrestauranterne Pierre Andre & Kiin Kiin og senest arbejdet som køkkenchef på Stella Maris i Svendborg.
Bestil din Teatermenu, når du booker din teaterbillet – senest 3 hverdage i forvejen
