Velkommen til denne første udgave af B TIMES
– kulturnyheder fra Sydfyn.

B TIMES er BaggårdTeatret, Svendborg Egnsteaters nye avis til alle nysgerrige fynske kulturbrugere: Unge, ældre, jomfruelige, berejste, søulke som landkrabber, flippede og friserede – det er kort sagt, din avis.

Det er vort ønske, at du med B TIMES under armen, i bussen eller til morgenkaffen kan finde inspiration til dit næste berusende og berigende kulturfix. På BaggårdTeatret er vi uden tvivl bedst til at lave teater, men vi elsker hele Sydfyn. Derfor hylder vi alt fra det folkelige og fladpandede til det højtravende intellektuelle, så længe det fordyber, rører og bevæger. Af samme grund vil du i B TIMES finde varierede historier om progressivt teater, den skæve kultur, iværksætteri og forløste drømme, til mulig inspiration og efterlevelse for os alle.

Læs i dette nummer om: 839 DAGE – BaggårdTeatrets verdens- premiere baseret på historien om Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez, Svendborgs nye B FESTIVAL, Kammeraterne fra Frederiksøen, spændende gæstespil, Twitterprinsessens gæsteklumme, Fraktion B, nyt i BørneBaggården og meget, meget mere.

Avisen mellem dine hænder er samtidigt det første frugtbare resultat af et nyt samarbejde mellem BaggårdTeatret og de ustop- pelige konceptmagere fra ArtRebels. Læs det elektriske interview med CEO og grundlægger, Carla Cammilla Hjort, og hendes tanker om Svendborgs potentiale på side 6.

B Tiderne i midten af avisen er lige til at rive ud og sætte op, så du altid er opdateret til din næste oplevelse. Med et BaggÅRSKORT for kun 500 kr. får du et helt års teater med refleksionsgaranti, noget at tale om og nogen at dele det med.

For i teatret er vi fælles om at sætte scenen. Det er i rummet mellem mennesker, at kulturen opstår. Svendborg er en kulturby, men vi udvikler den først, når vi bruger den. Sammen.

Vi håber, B TIMES kan motivere dig til at vove dig endnu mere ud og ind i kulturen på Sydfyn.

Rigtig god læselyst …

Jakob Bjerregaard Engmann
Teaterchef

@jakobengmann

af Jakob Bjerregaard Engmann

Teaterchef for BaggårdTeatret og skuespiller. Uddannet fra Statens Scenekunstskole i København, 2006. Lagde tidligt fra land som prins i Tivoligarden. Har siden løst et utal af skuespilleropgaver og virket som kunstnerisk leder af Transformator, Aalborg Teaters satellitscene. På BaggårdTeatret medvirker Jakob i forestillingen 839 DAGE.