Må jeg låne lidt af din tid? Bare to minutter. Det kræver det. Til gengæld kan det potentielt ændre dit liv. Du har allerede taget første skridt – åbnet denne avis, eller klikket på linket online – forhåbentlig drevet af nysgerrighed.

Du sidder med B TIMES, en på overfladen todimensionel og old school kulturavis på skrift. Men hold nu fast, læs trygt videre. For indholdet er sprængfarligt.

Allerede nu har du taget det næste skridt. Du har læst længere end den gennemsnitlige statusopdatering på de sociale medier på ca. 140 tegn. Du har vist dig villig til fordybelse.

Denne avis er indgangen til en verden af levende, men også tidskrævende oplevelser. Rigtige, fysiske oplevelser, skabt af mennesker af kød og blod, nu og her. De vil kræve din opmærksomhed, som dog tilbagebetales til fulde, i forundring og forandring. B TIMES præsenterer dig på de følgende sider for BaggårdTeatret, Svendborg Egnsteaters, samlede sæsonprogram 15/16.

Vi efterstræber altid, med løbeskoene solidt plantet i den fynske muld, at nyskabe bevægende fortællinger for et moderne publikum. I år ingen undtagelse, når vi kravler helt op, til de allerstørste verdensstjerner: CARL NIELSEN og H.C. ANDERSEN.

Med teaterkoncerten CARL, og det banebrydende digitale teatereventyr for hele familien, H.C. ANDERSEN LEVER!, tager egnsteatret livtag med de klassiske fynske mestre. Paradoksalt i 2015, måske, men Nielsen og Andersen rakte mod himlen, oplevede de dybeste fald, og rejste sig begge i trods. Til udødeliggørelse, evig inspiration og efterlevelse for os alle. Glæd dig til verdenspremieren på begge forestillinger, til august og marts.

Oplev desuden repremieren på sidste års nationale anmeldersucces, 839 DAGE, forstå FOLKESKOLEREFORMEN, kig ind i ET DUKKEHJEM helt privat, kom tæt på ARTERNES OPRINDELSE, mød ANNE MARIE GIFT CARL-NIELSEN, og mærk de enestående BEATS med JOAN ØRTING, JIM LYNGVILD og mange, mange andre.

Og her skal du nu vove dit tredje skridt: Det hele kan opleves for bare 500 kr. med et BaggÅRSKORT. Bestil det, eller en billet, i dag på www.baggaardteatret.dk – vi tør næsten love, at du aldrig bliver den samme. Køb det til dig selv, eller glæd en du virkelig holder af, og giv det som gave. Teatret er fremtidens kunstart. Et fysisk mødested til kollektiv bevægelse, med mulighed for supplement af velsmagende mad og virkelig god kaffe, som modpol og medspiller, i en mere og mere digital verden.

Læs også i denne B TIMES NR 4: om ET BRÆNDENDE LYSPUNKT, den unge kunstner Sara Arenfeldt Kragh, og toptræneren Troels Bechs gæsteklumme-opsang, SVENDBORGITIS.

God læselyst – vi ses i BaggårdTeatret.

Jakob Bjerregaard Engmann
Teaterchef
@jakobengmann

af Jakob Bjerregaard Engmann

Teaterchef for BaggårdTeatret og skuespiller. Uddannet fra Statens Scenekunstskole i København, 2006. Lagde tidligt fra land som prins i Tivoligarden. Har siden løst et utal af skuespilleropgaver og virket som kunstnerisk leder af Transformator, Aalborg Teaters satellitscene. På BaggårdTeatret medvirker Jakob i forestillingen 839 DAGE.