Fuldend din aften i teatret med en dejlig madoplevelse i vores hyggelige foyer inden forestillingen.
I forbindelse med forestillingen kan du komme og spise sammen med de andre teatergæster i foyeren. Øhavskøkkenet leverer en teatertallerken fuld af personlighed, men uden drama – og den fås også til vegetarer. Øhavskøkkenet drives af kokken Thomas Skovsmose-Falck, der tidligere har været kok på Michelin restauranterne Pierre Andre og Kiin Kiin, og senest har han været køkkenchef på Stella Maris i Svendborg.
Øhavskøkkenet leverer både teatertallerkenen til de fleste af vores forestillinger samt maden til en stor del af vores B Tours, og hver gang forsøger Thomas Skovsmose-Falck at lave en anretning, der er i tråd med aftenens tema.
Hvis du vil spise med, skal du bestille din teatertallerken senest tre hverdage før forestillingen.
TEATERTALLERKEN: Kr. 150
TEATERTALLERKEN VEGETAR: Kr. 150
OBS: Maden skal bestilles senest tre hverdage i forvejen