Fuldend din aften i teatret med en dejlig madoplevelse i vores hyggelige foyer inden forestillingen
BaggårdTeatret er gået sammen med Øhavskøkkenet, der drives af kokken Thomas Skovsmose-Falck. Øhavskøkkenet laver bæredygtig mad fra bunden med kærlighed, en masse personlighed og gode, sydfynske råvarer. Inden Thomas blev selvstændig, har han været kok på bl.a. Michelinrestauranterne Pierre Andre & Kiin Kiin og senest arbejdet som køkkenchef på Stella Maris i Svendborg.
”Min vision med Øhavskøkkenet er at kunne levere et gourmetprodukt, hvor størstedelen af råvarerne er lokale og gerne fra min egen økologiske køkkenhave. Køkkenhaven er en vigtig del af Øhavskøkkenet: Den tid, der ikke bliver brugt i køkkenet, bruger jeg på at udvide og udvikle køkkenhaven, så jeg med tiden kan hente størstedelen af mine grønsager, frugt, bær og urter derfra.”
OBS: Da Øhavskøkkenet holder ferie i januar, gør vi brug af en anden lokal madleverandør til forestillingerne Argumenter imod Kvinder (11.-13. januar) og Hudløs (16.-17. januar).
TEATERMENU: Kr. 150
TEATERMENU VEGETAR: Kr. 150
OBS: Maden skal bestilles senest tre dage i forvejen